کلاهبرداری مواد غذایی به طور مخفیانه به آشپزخانه های سراسر آمریکا نفوذ می کند
ممکن سایت تبلیغات است غذای موجود در کابینت آشپزخانه شما آنطور که به نظر می رسد نباشد.
لری اولمستد، نویسنده کتاب "غذای واقعی/غذای تقلبی" به CNBC گفت: "من به شما تضمین میدهم که هر زمان که محصولی به عنوان چیزی گرانتر عرضه شود، گرانتر خواهد بود. به همین سادگی است.
پیشنهاد میکنم مقاله تاثیر قرارداد تاریخی آب و هوا بر جهان را مطالعه کنید که خیلی عالیه.
" کلاهبرداران با انگیزه منافع اقتصادی به طور مخفیانه از طریق ابزارهای مختلف، از جمله تقلبی، رقیق کردن، جایگزینی و برچسب گذاری اشتباه، به بازار جهانی مواد غذایی نفوذ می کنند. این نه تنها به کیف پول مصرف کنندگان آسیب می رساند، بلکه سلامت و ایمنی عمومی را نیز به خطر می اندازد، اگه دوست دارید وبسایت داشته باشید روی طراحی سایت و ساخت سایت رایگان در گوگل با وب سایت ساز کلیک کنید.
بر اساس گزارش سازمان غذا و دارو، برخی تخمین ها می گویند که تقلب در مواد غذایی حداقل یک درصد از صنعت غذای جهانی را با هزینه ای بالغ بر 40 میلیارد دلار در سال تحت تاثیر قرار می دهد. ما ممکن است تأثیر کلی تقلب در مواد غذایی را ندانیم، زیرا بسیاری از کارهایی که کلاهبرداران انجام می دهند از ما پنهان بوده و قرن ها بوده است.» کریستی لورویک، مدیر ارشد برنامه غذایی در کنوانسیون داروسازی ایالات متحده، به CNBC گفت. حتی FDA می گوید که نمی تواند تعداد دفعات وقوع این تقلب یا تأثیر اقتصادی آن را تخمین بزند. جان اسپینک، مدیر اندیشکده پیشگیری از تقلب در مواد غذایی، به CNBC گفت: «از محصولی که روی خود میگذارید یا به دیوار وصل میکنید آگاه باشید.
اگه سایت دارید و میخواهید در گوگل دیده شوید حتما مقاله آموزش سئو سایت رایگان و افزایش سئوی وبسایت SEO را بخوانید
خواندن مقاله دموکرات های کلیدی سنا، مدیر عامل شرکت Southwest را برای پاسخ به بحران تعطیلات تحت فشار قرار می دهند برای شما جذاب خواهد بود.
بین سالهای 2012 و 2021، شایعترین نوع تقلب در مواد غذایی دروغ گفتن درباره منشأ حیوان و رقیقسازی یا جایگزینی آن بود که هر دو در 16 درصد از حوادث ثبتشده بر اساس شناسه زنجیره غذایی نظارت بر ایمنی مواد غذایی رتبهبندی شدند.
برای مثال، رقیقسازی میتواند مستلزم افزودن یک روغن گیاهی ارزانتر به روغن زیتون فوق بکر گران قیمت باشد. اسپینک گفت: "اگر من اسکاچ بنوشم، نمیتوانم تفاوت بین یک بطری 50 دلاری و یک بطری 5000 دلاری را به شما بگویم. بنابراین، میدانم که ممکن است در آن مرحله فریب بخورم." اتاق فکر پیشگیری از تقلب در مواد غذایی پنج سوال را پیشنهاد می کند که مصرف کننده می تواند از خود بپرسد تا آسیب پذیری خود را در برابر تقلب محصول کاهش دهد.
چه نوع محصولی است؟
اصلا نوشته بهدنبال واکنش طرفداران، بهروزرسانی مجوز بازی باز Dungeons & Dragons به تعویق افتاد را از دست ندید.
در مورد هر محصولی که روی بدن خود میگذارید، میخورید یا به دیوار وصل میکنید احتیاط بیشتری کنید. آیا می توانید تفاوت بین محصولات را تشخیص دهید؟ آیا فروشنده یا تامین کننده را می شناسید؟ آیا به آنها اعتماد دارید؟ آیا خرید آنلاین دارید؟ اگر چنین است، آیا تامین کننده آنلاین را از یک منبع معتبر پیدا کرده اید؟ شکایت. آیا تامین کننده قانونی است؟ اگر چنین است، آنها می خواهند بدانند. ویدئوی بالا را تماشا کنید تا در مورد انواع مختلف تقلب در مواد غذایی، نحوه جلوگیری از خطرات توسط صنعت، آنچه مصرف کنندگان می توانند انجام دهند و محل تقلب در بازارهای روغن زیتون، ادویه ها و غذاهای دریایی بیشتر بدانید، بیشتر بدانید.
من از مقاله مدیر عامل نایک قدرت را در خریدار Gen Z چین نشان می دهد خوشم اومد شما هم بخونید.
- ۰۱/۱۰/۲۵